Udstahl
 
 


Cégbemutató

 

Az UD Stahl Recycling Kft. a  német Max Aicher Csoport tagja.  Fő tevékenységi köre a hulladék-nagykereskedelem, ezen belül elsősorban a termelő, feldolgozó és kereskedelmi cégeknél, illetve a lakosságnál keletkező acél- és ötvözött acél hulladék begyűjtése, feldolgozása és kereskedelme.

Cégünk székhelye és központi telephelye Hajdúhadházon, a Sámsoni u. 2. alatt található, de telephelyeink megtalálhatók Debrecenben (Hét vezér u. 26.), Miskolcon (Tatár u. 26.), Hajdúböszörményben (Külső-Újvárosi u. 1.) , Kéken (Kincsverem tanya), Berettyóújfaluban (Széchenyi u. 80.) valamint Budapesten (Csepel Kikötő) is.

A hajdúhadházi, miskolci és debreceni telepünk és budapesti átrakónk rendelkezik iparvágánnyal, Hajdúhadházon és Miskolcon nagy teljesítményű hidraulikus daraboló ollóink is vannak telepítve, illetve van egy 500 tonnás nyomóerejű mobil ollónk is, ami képes a fémhulladék keletkezés helyén történő feldolgozására. Budapesten a vasúti rakodásokon felül jelentős mennyiség kerül vízi úton kiszállításra.

Korszerű szállító- és rakodóeszközeink, nagy teljesítményű hidraulikus feldolgozógépeink segítségével évi mintegy 120 000 tonna acélhulladék kohászati előkészítését, ezen felül mintegy 30 000 tonna kereskedelmi tevékenységét végezzük. A begyűjtésre kerülő hulladék 6 megyéből, mintegy 100 partnerünktől kerül beszállításra.

Partnereink telephelyein különböző méretű (1-32 m3) gyűjtőkonténerek telepítésével, nagyobb mennyiségű hulladék keletkezése esetén bálázógépek, prések, darálók, targoncák telepítésével segítjük a korszerű hulladékkezelés megvalósítását. Vállaljuk acélszerkezetek, gépek, tartályok bontását, rakodógépre szerelt hidraulikus ollóval, lángvágással, plazmavágóval, oxigén lándzsával. A feldolgozásra váró hulladék a konténerekben környezetbarát és biztonságos módon szállítva érkezik telephelyeinkre, ahol a kohászat igényei szerinti előkészítés (gépi- és kézi darabolás, bálázás, válogatás, darálás) után a kiszállítás szinte kizárólag vasúton történik.

Az acélhulladék túlnyomó többségét a cégcsoportunkba tartozó Ózdi Acélművekbe szállítjuk, de jelentős mennyiségben értékesítünk az alábbi acélművekbe is :

 ISD Dunaferr Zrt.,  Slovakia Steel Mills (Strazske),  U.S. Steel (Kassa), Ferriere Nord (Osoppo), Icdas Celik Enerji.

Társaságunk mintegy 72 főt foglalkoztat, az évtizedes  szakmai tapasztalattal rendelkező menedzsment a kezdetektől változatlan. Az UD Stahl Recycling Kft. ISO 9001 és ISO 14001 minőség- és környezetirányítási rendszert működtet, rendelkezik a tevékenységéhez szükséges valamennyi engedéllyel. Cégünk tagja a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének (HOE) is.

 


 

                            
UniWeb Design